mola

kendimi yazmaya zorlamak beni çok yoruyor. o yüzden bir süre ara veriyorum.
işleri yoluna koyana dek.

blogumu takip eden, okuyan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.


HBBA, Jayne, Indian ve TReVaNiaN'a da yazdıkları her bir post için teker teker teşekkür ederim. iyi ki buradasınız, iyi ki yazıyorsunuz.

6 personal jesus:

Unknown dedi ki...

""Yaşamak, tabiatın en küçük kımıldanışlarını sezerek, hayatın sarsılmaz bir mantık ile akıp gidişini seyrederek yaşamak; herkesten daha çok, daha kuvvetli yaşadığını, bir ana bir ömür kadar çok hayat doldurduğunu bilerek yaşamak... Ve bilhassa bütün bunları anlatacak bir insanın mevcut olduğunu düşünerek, onu bekleyerek yaşamak... "" demiş Sabahattin Ali.

kısa zamanda işleri yoluna koyman dileğiyle, ben de sana teşekkür ederim..

her boku bilen adam dedi ki...

işleri bir an önce yoluna koyman ve bizi yine *eksensiz bırakman dileğiyle..

*(kelime oyunlu gazete başlıkları ile büyümüş nesiliz biz üstüme gelmeyin)

indian dedi ki...

Kalp istemsiz kasılan bir kas , kim için veya ne için çarpacağına kendisi karar veriyor . Bu yüzden sağa sola sürüklememek lazım .

İyi ki yazıyorsun ,
Yaşasın kaos !

şayir fil dedi ki...

ne berbat bir zamanlamam var. kalbimi yumuşatan renkleriyle, keşfin verdiği hazzı yaşadığım bu blogta gördüğüm ilk yazı, bir ufak veda yazısı.. yine de merhabalar :)

Trevanian dedi ki...

Ben geldim sen gitmişsin. Neyse dinlen bakalım biraz iyi geliyor tecrübeyle sabit :) Kendine iyi davran, yorulma, boşver...

Yeni sezonda seni formda bir şekilde tekrar görmeyi diliyoruz.

Onur ÖZDİL dedi ki...

"kuzeybatı pasifik'in haida kızılderililerinde 'şiir yazmak' için kullanılan fiille 'nefes almak' için kullanılan fiil aynıdır.

amanda, etnik bilgilere dair bu tür sevimli ayrıntılardan büyük keyif alırdı. bu bilgiyi öğrendikten sonra artık her nefesini sanki şiir yazıyormuşçasına ayarlamaya çalışacağına yemin etti. sözünün eriydi, yeni nefes alma şekli kişisel cazibesinin ambarına katkıda bulundu.

bir seferinde, özellikle güç isteyen bir kıtayı içine çekerken yakınında salak sepelek dolanan bir kanatlı böceği yuttu.

'ne berbat bir kafiye' diye öğürdü. '

galiba düzyazıya geri döneceğim'".